21/7/10

Ja tinc una imatge d'un linx ibèric salvatge!!!!


De petit sentia fascinació per la fotografia de natura i somiava a fotografiar un linx ibèric en llibertat.  Fa uns mesos vem anar a la Sierra de Andujar, la imatge que veieu a l'iMac  és el més a prop que he estat mai d'un linx: un cartell anunciant la zona de pas del linx  ;-(

Afortunadament l'altre dia vaig visitar la nova web de l'Andoni Canela, com a resultat ara tinc  la "meva" primera imatge d'un linx ibèric salvatge, bé aixó de "meva" és un dir...

Gràcies Andoni per compartir aquestes imatges tan especials.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja m'havies espantat cabrito!!!

Pau

Andoni Canela ha dit...

Gràcies, Jordi. Compartimos ese mismo sueño. Y cualquier día de estos que vuelvas por Sierra Morena te encuentras uno, seguro (con un poco de suerte y algunas horas de espera). Cada vez hay más últimamente... que siga así. Un abrazo.
Andoni

Oriol Alamany Sesé ha dit...

Jordi, si una cosa m'ha ensenyat la vida és que moltes de les il.lusions que teniem de petits s'acaben complint (bé, amb l'excepció de tocar-me la Loteria i així poder retirar-me i dedecar-me només a fer fotos i publicar llibres!).

O sigui que si la teva obsessió és el Linx, no defalleixis i amb sort, treball i paciencia ho acabaras aconseguint.

Jo vaig "gairebé" vaig veure'n un fa anys a Doñana: va creuar una pista davant mateix del cotxe d'uns amics que em precedien. El seu cotxe em va tapar per complert l'observació!